1. Home
  2. Zamówienia
  3. Jak włączyć / wyłączyć rezerwację stolika

Jak włączyć / wyłączyć rezerwację stolika

Oprócz zamawiania online, system UpMenu umożliwia również przyjmowanie rezerwacji stolików ze strony internetowej restauracji. System rezerwacji online można włączyć w dowolnym momencie.

Włączanie i wyłączanie rezerwacji

  1. W sekcji „Restauracja” wybierz „Ustawienia rezerwacji”.
  2. Przesuń suwak po lewej stronie, aby włączyć lub wyłączyć system rezerwacji online.
  3. Po włączeniu rezerwacji  należy wypełnić formularz pod suwakiem.
  4. Zapisz zmiany.

Dodatkowe informacje

  • Rezerwacje dokonywane za pośrednictwem systemu rezerwacji online mogą być przyjmowane dokładnie tak samo, jak zamówienia online w sekcji „Zamówienia”.
  • Jedna rezerwacja jest dodawana do subskrypcji jako jedno zamówienie.
  • Podczas dokonywania rezerwacji Twoi klienci określą godzinę, datę i liczbę osób.
  • Otrzymają informacje o przyjęciu lub odrzuceniu rezerwacji w taki sam sposób, jak w przypadku zamówień online.
Updated on 18 października, 2019

Was this article helpful?

Powiązane artykuły